Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 20 mei 2018

Life hack Sunday: Facebook uitloggen van afstand wanneer je het (weer) bent vergeten

Yehes het is weer zondag en dat betekent; een nieuwe life hack. Deze week bespreken we een life hack waarmee Facebook uitloggen op afstand mogelijk is. Handig? Ja.

Facebook uitloggen voor gevorderden

Het zal vast wel eens zijn voorgekomen dat je ingelogd was op een apparaat op Facebook, terwijl je er zelf niet meer op zat. Bijvoorbeeld op een bieb in de computer. Daar kom je vaak snel genoeg achter, doordat een vriend of onbekende uit jouw naam iets vreemds op je Facebook-pagina plaatst. Bedankt hè..

Facebook downvote knop

Wanneer je bent vergeten uit te loggen van Facebook op een bepaald device, dan kun je dit gelukkig alsnog doen vanaf afstand. Wanneer je een mailtje hebt ontvangen dat er activiteit heeft plaatsgevonden vanaf een bepaalde plek, of wanneer je weet dat je bent vergeten uit te loggen, volg dan de volgende stappen:

1.Ga naar het ”Settings” drop-down menu op je Facebook pagina

2.Selecteer ”Security”

3.Navigeer naar ”When you’re logged in”.

Op deze plek kun je alle open Facebook-sessies vinden, en ze vervolgens ook afsluiten.

Een handige tip voor de vergeetachtige mensen onder ons. Ben jij wel gesteld op je privacy op Facebook (voor zover zoiets bestaat)? Check dan ook even deze belangrijke tips en instellingen waarmee je zo veel mogelijk onzichtbaar blijft voor andere gebruikers op het sociale netwerk.

Facebook uitloggen vanaf afstand omdat je zo dom bent geweest ergens ingelogd te blijven? Check.

 

Vorige week zondag hadden we ook een hele handige life hack voor jullie; eentje die je YouTube gebruik nóg gemakkelijker maakt.

Reageer op artikel:
Life hack Sunday: Facebook uitloggen van afstand wanneer je het (weer) bent vergeten
Sluiten