Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 6 okt 2017

Deze slimme lichtgevende tegels brengen je kamer tot leven

Om een kamer tot leven te brengen heb je kleuren nodig en verlichting. Dat zijn toevallig ook de twee dingen die de LIFX tegels aan je muur geven. Het zijn een soort lampen in de vorm van  vierkante tegels, welke elke kamer opvrolijken met een gezellig kleurtje of zelfs een heleboel kleuren.

Tegeltje tegeltje aan de muur…

De tegels komen per set van vijf en zijn elk 20 cm x 20 cm groot. Ze zijn net als de spiegel-tegels, die je wel eens bij vrienden ziet, maar dan wat geavanceerder. Elke tegel kan 16 miljoen kleuren weergeven en heeft hier 64 verschillende zones voor. De tegeltjes kunnen samenwerken en zo een groot lichtkunstwerk vormen, maar je kunt ze ook apart besturen. Voor een wat meer romantische setting is het uiteraard mogelijk om het licht te dimmen.

LIFX lichtgevende tegels

Ophangen, downloaden en klaar is kees

Om te beginnen met je persoonlijke lichtshow, hoef je geen ingewikkelde dingen te doen. De haalt de tegels uit de doos en regelt ze in een mooi patroontje op de muur. Daarna download je de bijbehorende app en kun je meteen aan de slag. Als je liever spraakopdrachten geeft is dat ook mogelijk. De lichttegels ondersteunen namelijk Siri, Alex en Google Assistant.

LIFX Tegels

LIFX tegels in november beschikbaar

De lichttegels zijn op het moment nog niet beschikbaar, maar je kunt ze wel alvast bestellen. Voor een set met vijf tegels en een power pack ben je 279,99 euro kwijt. Gelukkig bezorgt de LIFX shop wel in Nederland en gebeurt dit zelfs ook nog eens gratis. In november  worden de tegeltjes vervolgens geleverd.

LIFX lichtgevende tegels

Ander soort tegeltjes zijn die van het bordspel The Grid. Het mooie aan het spel is dat terwijl je speelt, je met z’n allen tegelijkertijd een uniek kunstwerk maakt.

LIFX

Reageer op artikel:
Deze slimme lichtgevende tegels brengen je kamer tot leven
Sluiten