Gadgets 6 dec 2017 Lisanne Beijen

‘s Nachts nooit meer verblind door de badkamerlamp dankzij deze briljante Lightbowl

Wanneer je lekker sleepy in bed ligt is er maar weinig vervelender dan naar het toilet te moeten. Het wordt echter nog vervelender wanneer je de felle badkamerlamp aan moet doen om je weg naar de wc te vinden. Deze super handige lamp van GearBest verzacht dit leed voor je. WANT!

‘Groot’ probleem, simpele oplossing

We kennen dit ‘probleem’ allemaal wel: ‘s nachts naar de wc moeten, met je blote voeten over de koude vloer naar de wc lopen, om daar vervolgens het licht aan te moeten zetten omdat je natuurlijk wel een beetje zicht moet hebben op de wc. Na dit toiletbezoekje lig je klaarwakker in je nest. Top..

Bij GearBest kun je een hele handige gadget kopen die er voor zorgt dat jij na je toiletbezoekje weer heerlijk je bed in kunt duiken, om je slaap te vervolgen alsof je nooit wakker bent geweest. De Lightbowl is een nachtlampje dat speciaal gemaakt is voor in je toilet.

Licht aan het eind van de .. wc

Doordat de Lightbowl is voorzien van een bewegingssensor gaat hij automatisch aan als je de badkamer komt binnengestapt. De bewegingssensor bevindt zich aan de zijkant van het apparaatje, dat aan de buitenkant van de toilet hangt. Hij werkt dus het beste wanneer deze in de richting van de deur te zien is. De Lightbowl is gemakkelijk aan je toilet te bevestigen; op dezelfde manier als een toiletblok.

Wanneer je de badkamer of het toilet in loopt licht het lampje je complete toilet op. Hierdoor is de toilet niet te missen in het donker. Het licht komt dus uit de pot en is niet zo fel dat je er direct wakker van wordt. Daarnaast is hij super handig, omdat hij alleen de toilet zelf oplicht. Hierdoor zul je de badkamer in ieder geval schoon achterlaten na een slaperig nachtelijk toiletbezoek. De Lightbowl blijft nadat hij is aangegaan twee minuten branden in een van de 16 kleuren die je zelf hebt geselecteerd.

Gearbest

Gearbest doet je er nog een cadeau

Als je het lampje bestelt via Gearbest dan krijg je er twee voor de prijs van slechts 7,29 euro. Een hele kleine investering die je veel ongemak en chagrijnige ochtenden kan besparen.

Over handige apparaten gesproken; ken je de Moodo al? Een heuze smarthome geurmachine. Die zal vast ook niet misstaan in je slimme interieur.

Reageer op artikel:
‘s Nachts nooit meer verblind door de badkamerlamp dankzij deze briljante Lightbowl
Sluiten