Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Home 17 mrt 2018

Smart hoor: een slimme beveiligingscamera en slimme lamp in een

Je huis slimmer maken is leuk, maar je hebt er zo veel nieuwe gadgets voor nodig. Dat is leuk voor producten en winkels, maar niet leuk voor je eigen portemonnee. Daarnaast wil je wellicht ook liever niet dat je huis er uit ziet als een volgebouwd smart home museum. LightCam biedt de oplossing als slimme lamp en beveiligingscamera in een.

Beveiligingscamera vermomd als lamp, of andersom?

LightCam is een slimme beveiligingscamera die is gecombineerd met een slimme lamp. De bedenkers van LightCam leggen de nadruk op het gemak van de gadget; je hoeft geen gaten in je muur te boren of kabels aan te leggen om de gadget te laten werken.

Je kunt LightCam in bijna iedere fitting draaien. Het installeren van de lamp is dus zo simpel als het verwisselen van een normale lamp. Vanaf het moment dat je hem in een fitting hebt gedraaid kun je via de bijbehorende LightCam app zowel het licht als de camera die er in zit verwerkt monitoren. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een QR code scannen en de lamp verbinden met je wifi-netwerk.

beveiligingscamera

Deze camera gaat incognito

Het handige aan deze beveiligingscamera-lamp-combinatie is dat hij als camera een goede vermomming heeft. Daarnaast valt hij als lamp ook niet enorm op, en is hij gemaakt van stevig materiaal waardoor hij zowel buiten als binnen kan worden gebruikt. Je moet hem alleen niet in een fitting steken waar een lampenkap omheen zit. Je begrijpt wel waarom ;-).

De 1080p HD beveiligingscamera kan tot 7,5 meter in het donker filmen. De beelden zijn toegankelijk op je smartphone, tablet of computer. Zoals iedere andere slimme camera is deze camera ook voorzien van een bewegingsdetector. Zodra de camera beweging registreert ontvang je daar een notificatie van.

beveiligingscamera

De verwachting is dat de camera rond augustus wordt verstuurd. Je kunt hem nu pre-orderen voor 88 euro. Benieuwd naar meer smarthome inspiratie? Check dan onze speciale smarthome-pagina.

Reageer op artikel:
Smart hoor: een slimme beveiligingscamera en slimme lamp in een
Sluiten