Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 18 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Lees je favoriete boek met dit toffe Lightsaber-lampje

We hebben weer een toffe gadget gevonden. Eentje die perfect is als je een groot liefhebber bent van de Star Wars-reeks en graag ‘s avonds een boek of een magazine leest. Het gaat namelijk om een heuse Lightsaber leeslamp. Je kunt deze met een handig klipje bevestigen op het boek dat je leest en hebt daarbij altijd voldoende licht. Bovendien ziet het er ook gewoon nog eens heel erg leuk uit.

Lightsaber-lampje voor de leesliefhebber

Officieel heet het lampje de Star Wars Lightsaber Book Light. Hij kan gehaald worden in twee varianten. Of je gaat voor de Luke Skywalker Lightsaber of je laat juist je duistere kant zien met de Darth Vader Lightsaber.

Waar je ook voor kiest, met het LED-lampje dat in de Lightsaber zit kun je zonder problemen ‘s avonds je favoriete boek lezen. Het lampje heeft een flexibele nek, waardoor je hem zo kunt buigen als dat je zou willen en op die manier de juiste passsage van licht te voorzien.

Lightsaber

De Star Wars Lightsaber Book Light werkt op een AAA batterij, die een tijd lang meegaat. Om de batterij langer mee te laten gaan, maakt het geinige Star Wars-product gebruik van een systeem dat het lampje na twintig minuten automatisch uitschakelt. Voordat zover is, zal het lampje eerst een knipperlichtje laten zien, zodat je je kunt voorbereiden op het moment dat hij daadwerkelijk uitgaat.

Lightsaber

Het is geen duur geheel. Zowel de Luke Skywalker als de Darth Vader-versie zal je minder dan tien euro gaan kosten, maar dan hebben we de verzendkosten nog niet meegerekend. Mocht je hem in huis willen halen, dan kun je hem hier bestellen. En als je echt zo’n grote fan bent, dan hebben we nog een tip. Je kunt binnenkort rondlopen op de schoenen van Han Solo, zoals je hier kunt lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lees je favoriete boek met dit toffe Lightsaber-lampje
Sluiten