WANT: Deze limited edition Polaroid ziet er retro uit en schiet vintage foto’s

Polaroid camera’s zijn tof. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar ook de foto’s die de camera’s maken zijn een leuke instant herinnering aan een feestje of ander moment. De Polaroid camera heeft nu een upgrade gekregen met een grote knipoog naar het verleden. Er is namelijk een limited edition camera uitgebracht die precies zo werkt als dezelfde camera in de jaren ’90, toen deze camera voor het eerst op de markt verscheen. WANT!

Een limited edition Polaroid camera

Als je wel eens door de fotoalbums van je ouders hebt gebladerd dan weet je hoe foto’s er vroeger uit zagen. Iets minder scherp en alsof er een soort gelig filter overheen is gedooid. Dit soort foto’s kun jij nu ook maken met de 96 Cam.

De limited edition camera is een re-release van de ouderwetse 600 Polaroid camera; het model dat in 1996 op de markt verscheen. De vintage camera heeft een nieuwe look gekregen in kleuren die je waarschijnlijk ook wel doen denken aan de kleding uit de jaren ’90 (dat is zeg maar dezelfde kleding als nu ook weer in de mode is). Er zijn twee verschillende ontwerpen gemaakt; een pastel kleurig toestel en eentje met de primaire kleuren.

Polaroid camera

Maar een beperkt aantal beschikbaar

Wil jij straks nieuwe plaatjes schieten voor op je Instagram-pagina? Dan moet je er snel bij zijn. Van de camera zijn namelijk maar 2000 exemplaren gemaakt. Je kunt ze kopen op de website van Polaroid voor 189,99 euro. Het nadeel is dat, net als bij de andere Polaroid camera’s, de ‘cartridges’ nogal prijzig zijn.

Polaroid camera

De camera is zeker een leuk hebbeding, maar wij houden het liever bij deze iPhone case met verschillende lenzen. De ShiftCam 2.0 is ideaal om het perfecte plaatje mee te schieten als je alleen je smartphone op zak hebt. Dankzij de 12 (!) verschillende lenzen zit er altijd wel wat tussen. Wil je meer over deze toffe gadget weten? Lees dan hier verder.

Reageer op artikel:
WANT: Deze limited edition Polaroid ziet er retro uit en schiet vintage foto’s
Sluiten