Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 29 nov 2018

‘OnePlus 6T McLaren Edition krijgt 10GB aan werkgeheugen’

OnePlus gaat 11 december een bijzonder nieuw toestel onthullen, een McLaren uitvoering van de OnePlus 6T. De afgelopen jaren bracht de fabrikant al talloze kleurvarianten uit. Van Star Wars tot de modieuze JCC+ editie.

OnePlus 6T McLaren Edition

Het lijkt er echter sterk op dat de samenwerking met de Britse automaker ook tot veranderingen onder de motorka leidt. De spreekwoordelijke motorkap van de OnePlus 6T dus.

De doorgaans betrouwbare blog MySmartPrice beweert op basis van bronnen binnen de industrie achter de hardwarematige verschillen te zijn gekomen.

Naar verluidt wordt het de eerste OnePlus met maar liefst 10GB aan werkgeheugen(!). Op dit moment kun je de OnePlus 6T met ‘slechts’ maximaal 8GB aan werkgeheugen krijgen.

OnePlus 6T Mclaren edition

Een specificatie waarbij je je al af moet vragen hoeveel meerwaarde het biedt ten opzichte van 6GB aan werkgeheugen. Overigens is dat de enige specificatie die waarschijnlijk het verschil maakt.

Ach, dat mag de pret niet drukken. Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om de branding en het nieuwe design, waarschijnlijk in de vorm van een oranje kleur en wat logo’s.

Aan de andere kant is het ook juist een voordeel dat OnePlus het relatief bescheiden houdt. Een fabrikant als Huawei brengt schitterende Porsche Design-varianten uit, maar die zijn dan vervolgens peperduur.

Het is dus nog even afwachten hoe drastisch het design zal verschillen, en of de OnePlus 6T McLaren Edition überhaupt naar Nederland zal komen. Op naar 11 december!

MySmartPrice

Reageer op artikel:
‘OnePlus 6T McLaren Edition krijgt 10GB aan werkgeheugen’
Sluiten