Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 10 apr 2019

The Lion King live-action: Disney lanceert eerste volledige trailer

Disney weet zichzelf de laatste jaren, onder andere, op de kaart te houden door live-action films. Verhalen als Dumbo, Jungle Book en The Lion King worden op nieuwe wijze vertelt en het succes mag er zonder twijfel zijn. Sterker nog: die laatste film is voorzien van de eerste volledige trailer en het enthousiasme is aanzienlijk groot. Sterker nog: we zijn hyped! 

Eerste volledige trailer voor Disney’s The Lion King

We weten al een aardig lange tijd dat Disney zich, naast Aladdin en Dumbo, ook focust op een live-action variant van The Lion King. Het legendarische verhaal wordt opnieuw verteld, maar dan volledig gewapend met een gloednieuwe cast. Daarbij is de film volledig in een nieuw jasje gestoken. Een gegeven waar veel magie bij komt kijken. Waar we eerder al beelden van de film voorbij zagen komen, in de vorm van een teaser trailer, zien we vandaag de eerste volledige trailer.

De volledige trailer van The Lion King is volledig gevuld met nostalgie, herkenbare stemmen en nieuwe beelden. Zo zien we eindelijk de meest trieste scene ooit: het moment dat Mufasa het leven laat voor de ogen van Simba. Maar daarbij huppelen Timon en Pumba uiteraard ook voorbij, schiet de magie van je scherm af en horen we muziek waar het kippenvel van overeind gaat staan. Kortom: een bom aan geweldige content.

Check de eerste volledige trailer van Disney’s The Lion King hieronder.

In de vernieuwde versie van The Lion King horen we onder andere de stemmen van Seth Rogen, Donald Glover, Keegan-Michael Key, James Earl Jones, John Oliver, Beyoncé en Billy Eichner. De regie ligt in handen van niemand minder dan Jon Favreau en het schrijfwerk wordt voornamelijk gedaan door Brenda Chapman en Jeff Nathanson. Vanaf 17 juli 2019 is de film te zien in de Nederlandse bioscopen. Voor we dus los kunnen met deze verfilming, kunnen we de live-action versie van Aladdin gaan bewonderen.

Reageer op artikel:
The Lion King live-action: Disney lanceert eerste volledige trailer
Sluiten