Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 29 okt 2018

Maak kennis met de locaties van Hitman 2

De grootste game van het jaar verscheen vorige week in de vorm van Red Dead Redemption 2. Maar daarmee is het gamejaar zeker nog niet voorbij. De aankomende twee maanden krijgen we nog een aantal absolute topgames. Eén van die titels is wat ons betreft Hitman 2. Een tijdje geleden gingen we op bezoek bij de studio en waren we erg enthousiast van wat we daar konden spelen, zoals je in deze preview kunt lezen. Daarbij konden we twee locaties bezichtigen in de vorm van Miami en Colombia. Maar de game kent gelukkig ook andere locaties.

De locaties van Hitman 2

In de trailer die we vandaag hebben komen de andere locaties ook naar voren, die je als Agent 47 gaat aan doen. De ontwikkelaar van de game noemt de nieuwe locaties die je aandoet Hawke’s Bay, Mumbai, Vermont en Isle of Sgail. Op die manier vlieg je in de game echt de hele wereld om overal waar je komt bepaalde targets uit te schakelen. Bekijk de trailer hieronder.

In elke missie kun je zelf het pad bepalen dat je wilt bewandelen. Je kunt er voor kiezen om grof geweld te gebruiken om je doelwit uit te schakelen, maar een echte huurmoordenaar gaat gerafineerder te werk. De game komt het beste tot zijn recht als je echt goed kijkt naar de omgeving en vanuit die mogelijkheden bepaalt hoe je de tegenstander uitschakelt. Daardoor is het soms handig om missies meer dan eens te spelen, zodat je een goed idee hebt van wat er allemaal mogelijk is.

Hitman 2

Sowieso is het een game die je uitdaagt om missies meer dan eens te spelen, om op die manier echt alles uit de game te halen. Het duurt nog een paar weken voordat de game in de winkel ligt. Hitman 2 verschijnt op 14 november en komt dan uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de locaties van Hitman 2
Sluiten