Home 4 mei 2018 Ilona Braam

Deze nostalgische retro-tv is stiekem een moderne speaker

Mensen hebben het wel eens over de goede oude tijd, maar als je eerlijk bent zou je voor geen goud naar een tijd terug willen gaan zonder internet en netflix. Waar “vroeger” wel goed in was, zijn interessante designs die onze moderne huizen een heerlijke retro vibe geven. De kleine Lofree QTV speaker is daar een perfect voorbeeld van. Het lijkt op een oude tv, maar zit vol met handige features.

Precies groot genoeg voor je handpalm

Het speakertje is zo klein dat hij op je handpalm past, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen om voor een gezellig muziekje te zorgen. Door het vintage design valt hij waar je ook gaat op en heb je altijd iets om over te praten. Het uiterlijk van een vintage televisie wordt gecombineerd met de emaille behuizing van een alarmklok

Lofree QTV speaker

Retro speaker met new school functionaliteit

Aan de bovenkant vinden we een overdreven dikke antenne om het vintage gevoel nog meer e versterken. Ook de knoppen van een vintage tv zijn meegekomen, maar hebben, zoals de beschrijving van de QTV aangeeft, new school functionaliteit gekregen. De bovenste knop gebruik je om je muziek te beheren, terwijl de twee onderste knoppen zorgen voor een timer en alarm.

Lofree QTV speaker

Blijf op de hoogte

Mocht je geïnteresseerd zijn, kun je je emailadres achterlaten op de Lofree website om een notificatie te krijgen wanneer de speaker gelanceerd wordt. Hij komt in vier vrolijke kleurtjes: Vernal White, Aestival Blue, Scarlet Red en Peppermint Green.

Veel bedrijven keren tegenwoordig terug naar het verleden en komen met retro spullen. Zo ziet Polaroid’s nieuwe limited edition camera er ook heerlijk retro uit en schiet hij zelfs vintage foto’s.

Cool Material

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze nostalgische retro-tv is stiekem een moderne speaker
Sluiten