Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 16 juli 2018

Logigram: opvallende platenspeler pakt het anders aan

Terwijl ik dit stukje tik, heb ik een fijne koptelefoon op mijn kop. Met noise reduction die daar in zit hoor ik mijn collega’s niet, terwijl ik via Spotify luister naar mijn favoriete muziek. Het zorgt er voor dat ik productiever ben en minder snel ben afgeleid. Muziek is voor mij voornamelijk een tool om beter te werken. Maar er echt voor zitten en genieten van muziek, dat doe ik eigenlijk niet. Als jij datzelfde hebt en soms het gevoel dat je na een dag bij wilt komen met muziek van een goede LP op een platenspeler, dan is de Logigram iets voor jou.

De Logigram biedt uitstekende audiokwaliteit

De mensen van de Logigram hebben nu een Indiegogo-campagne lopen. Het verhaal dat ik hierboven heb geschetst is eigenlijk hun verkooppraatje. Maar ik kan me ergens wel in vinden. De Logigram is een platenspeler die het niet moet hebben van zijn uiterlijk. In plaats daarvan willen de makers gewoon een goede en degelijke platenspeler neer zetten. Volgens hen is de audiokwaliteit van de platen die je er op afspeelt heel erg groot en is het het waard om er gewoon even te bij gaan zitten en te luisteren.

Buiten het minimalistische design, heeft men goed nagedacht over wat er nodig is. Zo is de plinth van een hoge kwaliteit en is alles zo op elkaar ingesteld dat er nauwelijks ruimte is voor de plaat om zich te verplaatsen. Het zogenaamde schokgehalte zou minimaal moeten zijn en daardoor kun je er met volle teugen van genieten.

Logigram

De Logigram is zeker niet goedkoop. Als je hem nu scoort, dan betaal je er 475 dollar voor. Als je dat dan doet, dan moet je helaas nog wel even wachten. De Logigram staat namelijk pas gepland voor maart 2019. Liever nu iets scoren? Bekijk dan dit overzicht.

Reageer op artikel:
Logigram: opvallende platenspeler pakt het anders aan
Sluiten