Ilona Braam
Ilona Braam Tech 31 jul 2019

Handig: dit draadloze keyboard hoef je nooit op te laden

Waar we vroeger moesten klungelen met bedrade toetsenborden, waarvan de draden het altijd leuk vonden om net wat te intiem te worden met andere draden, zijn keyboards nu gelukkig gewoon draadloos. Maar zoals we weten heeft alles zijn voor- en nadelen en ook een draadloos toetsenbord is niet altijd even handig. Zo moet hij bijvoorbeeld om de zoveel tijd weer opgeladen worden. Of toch niet? Als je voor de Logitech K750 gaat, hoef je je ook daar geen zorgen meer over te maken.

Keyboard met zonnepanelen

Het logitech keyboard is namelijk uitgerust met zonnepanelen, die niet al te kieskeurig zijn. Dus voordat je je zorgen maakt dat je constant met het ding in de zon moet gaan zitten, kun je daar bij voorbaat al mee ophouden. Iedere lichtbron zou namelijk al voldoende zijn om genoeg power te vergaren voor drie maanden werken in complete duisternis. Mocht je willen weten hoe het met de batterij staat, is er uiteraard een bijbehorende app. In de app kun je ook meteen bekijken hoeveel energie het apparaat krijgt van je bureaulamp.

Logitech K750 keyboard
Logitech K750 toetsenbord

Multifunctionele receiver

Het feit dat het toetsenbord draadloos is en je het ding niet hoeft op te laden is al fijn. Iets anders dat fijn is aan keyboard is dat het ontzettend dun is. Zo is het nog dunner dan een centimeter en meteen ook lekker licht. Daarnaast zijn de toetsen iets uitgehold, zodat je lekkerder, sneller en geruislozer kunt typen. Ook om de installatie hoef je je hoofd niet te breken. De bijbehorende receiver stop je simpelweg in een USB-poort van je computer en je kunt zo’n beetje direct al aan de slag. Mocht je ook een draadloze muis willen, zijn er verschillende modellen die meteen ook werken met dezelfde receiver.

Voor je Mac en PC

Het toetsenbord bestaat voor zowel je Mac als je Windows computer en komt met een prijskaartje van rond de 90 euro, afhankelijk van waar je hem bestelt. Het lijkt er wel op dat je de Windows versie een stuk makkelijker kunt vinden dan het model voor je Apple computer. Ook voor je tablet kan het overigens handig zijn om een keyboard erbij te nemen. AliExpress heeft een mooi Bluetooth exemplaar voor je, dat meteen ook een standaard is voor je device.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Logitech

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Handig: dit draadloze keyboard hoef je nooit op te laden
Sluiten