Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 aug 2020

Logitech komt met gekleurde gaming-accessoires

Logitech is één van de grootste partijen wanneer het aankomt op gaming-accessoires. Zij hebben inmiddels al heel wat toffe gamingheadsets, gamingmuizen en toetsenborden op de markt. Nu komen ze met een nieuwe lijn die wat meer kleur brengt binnen je gamekamer.

Het gaat om de zogenaamde Logitech G-Series Color Collection. Deze bestaat uit de G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset, de G203- en G305-gamingmuizen en het G915 TKL Gaming Keyboard. Dat zijn over het algemeen high-end producten, maar dan in een ander jasje in plaats van het ietwat saaie zwarte.

Logitech brengt kleur in je gamekamer

Want over het algemeen is gaminggear voorzien van een grijze of zwarte verpakking. En is het product ook in die kleuren voorzien. Met deze Color Collection heb je wat meer keuze. Vooral handig wanneer je een gamekamer hebt met allemaal kleurrijke elementen. Daar passen zwarte gaminggear dan niet helemaal goed bij. Zeker wanneer je ook wilt gaan streamen en jouw gear in beeld hebt.

De Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset is volgens het bedrijf het paradepaardje. Deze wordt binnen deze kleurserie uitgebracht in het wit, blauw, lila en zwart. Hij weegt 278 gram, bevat een kleurrijke, omkeerbare hoofdband en is uitgerust met zachte, tweelaagse memory foam-oorkussens die zich aanpassen naar de vorm van het hoofd van de gebruiker. De G915 TKL Wireless Mechanical Keyboard wordt naast de zwarte versie nu ook in het wit aangeboden en worden de G203 Gaming Mouse en de G305 Wireless Gaming Mouse nu aangeboden in het zwart, wit, blauw en lila.

Kleurtjes

Zodoende heb je dus nu heel wat kleuren om uit te kiezen binnen de reeks van Logitech. Wil je weten hoeveel alles gaat kosten en waar je het kunt scoren, dan is hier de pagina van het bedrijf. Wil je weten wat wij van de producten vinden? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Logitech komt met gekleurde gaming-accessoires
Sluiten