Mark Hofman
Mark Hofman Tech 11 jan 2019

Disney Plus: Tom Hiddleston onderdeel van nieuwe Loki serie?

Disney gaat voor de aankomende streamingdienst Disney Plus een gloednieuwe Loki serie maken. Sinds 2012 is het personage, mede dankzij Tom Hiddleston, immens populair geworden in de MCU. Zijn succes begon bij de eerste Avengers film en zette door in de alleenstaande Thor franchise. Maar waar de Loki serie eerder al aangekondigd was, verschijnt er op Twitter nieuwe informatie. Tom Hiddleston is, zoals vele fans al hoopte, volledig betrokken bij de serie. Maar wel in een andere rol dan je misschien zou verwachten. 

Tom Hiddleston betrokken bij Loki serie?

Als onderdeel van de Disney Plus lancering later dit jaar, verschijnt er een standalone serie over Loki. Waar de serie precies over gaat is officieel nog niet bekend, maar dat het te zien zal zijn op de nieuwe streamingdienst staat vast. Disney gaat de concurrentie met Netflix aan en trekt daar veel geld voor uit. Iets wat nieuwe informatie over de show lijkt te bevestigen.

Bronnen die dichtbij The Hashtag Show staan hebben naar buiten gebracht dat Tom Hiddleston de voice-over van de Loki serie gaat worden. Het nieuws is afkomstig van dezelfde bron die meldt dat Disney een flink budget heeft liggen voor deze specifieke show. In hoeverre Hiddleston te horen is en hoeveel budget er daadwerkelijk voor de film is uitgetrokken, is op dit moment niet bekend.

Dezelfde bron meldt ook dat de serie zich gaat richten op de jongere jaren van deze anti-held en dat er dus een jongere acteur wordt gezocht voor de rol. Dat is de grote reden dat Hiddleston zelf niet te zien zal zijn in de serie.

Op dit moment is er officieel gezien weinig bekend over de serie en de dienst van Disney. De verwachting is dat de producent de mond pas opent wanneer Avengers: Endgame in de bioscopen draait.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney Plus: Tom Hiddleston onderdeel van nieuwe Loki serie?
Sluiten