LOL! Adult Swim parodieert vage startups met Smart Pipe: de ‘slimme rioolbuis’

Op WANT doen we ons best om jullie kennis te laten maken met de tofste nieuwe gear, designs en concepten. Wat jullie (gelukkig!) niet zien zijn de vele ideeën die… níet zo goed zijn.

Comedy-website Adult Swim neemt de wildgroei aan startups met ‘baanbrekende ideeën’ goed op de hak, met Smart Pipe. Het is een slimme rioolbuis die automatisch je ontlasting analyseert en het resultaat post op social media! IJzertekort? Dan ziet de groenteboer op Twitter meteen dat je behoefte hebt aan spinazie!

 
De sketch begint als ehm… poep- en pieshumor – wat wil je, met een ‘slimme rioolbuis’? – maar hoe langer het doorgaat, des te scherper wordt de satire. Smart Pipe doet er alles aan om belasting te ontduiken en regels te omzeilen; allemaal omdat vervelende dingen, ook wel bekend als wetten, deze ‘fantastische techniek’ tegenhouden.

Als je ziet hoe grote tech-bedrijven vaak de fiscus ontwijken, of het recente voorbeeld van de taxiservice Uber die bestaande wetgeving aan z’n laars lapt, is deze parodie behoorlijk raak!

Reageer op artikel:
LOL! Adult Swim parodieert vage startups met Smart Pipe: de ‘slimme rioolbuis’
Sluiten