Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers Tech 6 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

LOL! Geen internet? In Google Chrome kun je dan een spelletje spelen

Je computer die de verbinding met het internet verliest (áltijd als je net iets belangrijks aan het doen bent!) is ontzettend irritant. Meestal is het geen echte ramp, je verliest alleen wat werk, maar het gebeurt vaak genoeg om het bloed onder je nagels vandaan te halen.

Verdoe je tijd in Google Chrome Canary

Google probeert de pijn een beetje te verzachten in de browser Chrome Canary. Zodra je geen internet meer hebt verschijnt er een kleine Tyrannosaurus Rex (of T-Rex) om aan te geven dat er iets fout is gegaan. Druk je op de spatiebalk, dan verandert je scherm in een computerspelletje. Met de spatiebalk laat je de dinosaurus over cactussen springen, als in de ‘endless runner’ Canabalt. Erg cool! Je verloren werk krijg je er niet mee terug, maar een mens moet wat.

Let op: Chrome Canary is een speciale browser waarin Google regelmatig nieuwe updates en features test vóór ze algemeen toegepast (of afgeschoten) worden. Omdat Canary dus enigszins experimenteel is, is hij niet zonder meer geschikt voor iedereen. Zie de browser als een stuk software voor de early adopter. Als dat je niet afschrikt, kun je ‘m hier downloaden. Werk je liever met de ‘normale’ versie van Chrome? Doe dan je voordeel met deze tips om meer uit je browser te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
LOL! Geen internet? In Google Chrome kun je dan een spelletje spelen
Sluiten