LOL! Oprichter van Ship Your Enemies Glitter is zélf het grootste slachtoffer

Het klonk zo goed! Een lollige website die pakketjes met irritante glitters naar mensen stuurt met wie je nog een appeltje te schillen hebt. Waar de oprichter níet op gerekend had, was dat ‘Ship your Enemies Glitter’ viral zou gaan. De stompzinnige glitterterreur, gecombineerd met de geestige teksten op de site, zorgden voor ruim 1.000.000 bezoekers op één dag! Het komt er op neer dat het figuur dat je op de website ziet lijden onder een glitterlawine de oprichter zélf is.

De Australiër Mathew Carpenter gaf aan achter de site zitten, en hij is niet erg blij met de plotselinge, enorme aandacht. Hij ontving al duizenden bestellingen, maar hij ziet er nogal tegenop om al die glitters in te pakken en op de post te doen. Carpenter heeft zelfs serieuze plannen om z’n creatie te verkopen!

Op het moment is het niet meer mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen. Waarschijnlijk is Mathew wel een paar maanden bezig om alle glitters de wereld rond te sturen. Mocht de site serieus verkocht worden, dan heeft Carpenter binnen vierentwintig uur wel een enorme slag geslagen!

 
Zo zie je maar: wie z’n billen brandt moet op de glitters zitten! De grootste grap is dat Carpenter zelf de rest van z’n leven nog glitters ophoest!

Reageer op artikel:
LOL! Oprichter van Ship Your Enemies Glitter is zélf het grootste slachtoffer
Sluiten