Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 jun 2019

Londen is geen gezellige plek in Watch Dogs: Legion

Londen is zolang de Brexit er niet door is een heerlijke stad om een weekendje naar toe te gaan. Mocht je niet willen gaan reizen, dan kun je de stad volgend jaar ook gaan bezoeken in de game Watch Dogs: Legion.

Maar daarin is de stad geen gezellige plek. De game speelt zich af in de nabije toekomst, waarbij de plaatselijke bevolking wordt onderdrukt. Het is aan de speler om daar verandering in te brengen.

Maak kennis met Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion is een game waarbij je de mogelijkheid hebt om verschillende personages te rekruteren. Op die manier kun je het gezamenlijk opnemen tegen hen die de bevolking onderdrukt. Zoals je van een game als Watch Dogs mag verwachten, heb je daarbij de vrijheid van een grote stad en de mogelijkheid om heel wat problemen op je eigen manier op te lossen. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorproefje van wat je kunt gaan verwachten.

Voordat je iemand aan je team toevoegt, moet je ze vaak wel overtuigen. Dat betekent dat er waarschijnlijk missies zijn of bepaalde dingen die je moet doen voordat je met dat personage aan de slag kunt gaan. Bovendien hebben verschillende personages verschillende voordelen. Het is aan jou om die te ontdekken en te kijken hoe je die het beste kunt inzetten. De onderstaande gameplayvideo geeft wat dat betreft net wat meer diepgang en legt beter uit wat je kunt verwachten.

Watch Dogs: Legion staat gepland voor 6 maart 2020. Dat duurt dus nog wel even en de kans is groot dat we in de aankomende maanden meer te zien en te horen krijgen over de titel. De game moet dan verschijnen op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Tot slot hebben we hieronder nog wat screenshots van de game.

Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Londen is geen gezellige plek in Watch Dogs: Legion
Sluiten