Barry Kraakman
Barry Kraakman 1 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Loogun: hygiëne in het toilet

De WC-borstel is één van de huishoudelijke producten die al decennia lang onveranderd meegaat. Hoewel het product is bedoeld voor een schoon WC, is de borstel zelf én in het gebruik verre van hygiënisch. Tijd voor een vernieuwing in ‘t toilet, volgens de creators van Loogun.

Modern alternatief

De bedenkers zijn compleet bij ‘t begin begonnen; geen evolutionair design dat op de huidige borstels is gebaseerd. Ten eerste maakt de Loogun géén contact met het toilet. Een harde, gerichte waterstraal verwijdert zowel boven als onderwater ongewenste sporen. Om het voor de hand liggende probleem van spetterend water te voorkomen hebben ze twee jaar lang getest en tweaks aan het design toegepast. De geïntegreerde watertank is goed voor zo’n zes schoonmaakbeurten en de mechaniek achter de straal wordt bekrachtigd met vier AA-batterijen.

Om te voorkomen dat het door de kinderen als (toch niet heel fris) waterpistool gebruikt gaat worden, is-ie alleen te gebruiken wanneer de spuitmond omlaag gericht staat. Een hygiënisch en slim apparaat dus! Voor ongeveer 25 euro is-ie hier te bestellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Loogun: hygiëne in het toilet
Sluiten