LookFor: ‘s werelds domste doch briljantste app

In een wereld waarin veel geld met apps te verdienen is wil iedereen wel een app ontwikkelen die door het grote publiek op handen wordt gedragen. Niet voor niets zijn ‘s werelds beste apps vaak behoorlijk complex om te ontwikkelen. Dit kan maanden duren, zelfs met een groot team. Maar er zijn uiteraard ook simpele apps die de wereld veroveren…

LookFor is dom doch briljant

Kennen jullie de berichten-app Yo! nog? Super simpel, maar het was een top app (die overigens nog steeds bestaat). Maar het kan nog simpeler. Een app waarvan je al tijden hoopt dat-ie er zou zijn, maar er nog niet is was. Maak kennis met LookFor voor Android en iOS.

Nu vraag je je uiteraard al een tijdje af wat LookFor dan zo briljant maakt. Deze app zorgt er voor dat je in drukke ruimtes altijd je vrienden weet te vinden. Want hoe vaak komt het wel niet voor dat je in een drukke kroeg, club of supermarkt met vrienden hebt afgesproken en eerst uren aan het zoeken bent om ze te lokaliseren. Om dit proces ietwat sneller te laten verlopen is de uitermate simpele app LookFor in het leven geroepen. Check onderstaande video voor een (droge) demo.

Yes, that’s it! LookFor is hier voor Android en hier voor iOS te downloaden. En check ook vooral deze app waarmee je naaktfoto’s nooit in onveilige handen belanden.

Reageer op artikel:
LookFor: ‘s werelds domste doch briljantste app
Sluiten