Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 1 mei 2017

Luxaflex PowerView Motorisation: dé smart home toepassing voor een veilige woonomgeving

Een huis moet een plek zijn waar je prettig woont en als een veilige omgeving aanvoelt. Wanneer dit plaatje klopt, dan pas kan het échte ontspannen beginnen. Steeds meer producten spelen in op deze gedachte en vergroten je wooncomfort. Heb je bijvoorbeeld wel eens aan slimme raamdecoratie gedacht? De Luxaflex PowerView Motorisation vergemakkelijkt je leven in huis en zorgt voor de nodige dosis veiligheid.

Veiligheid in huis met de Luxaflex PowerView Motorisation

Om maar met ‘vernuftigheid in huis te vallen’, de Smart shades van Luxaflex zijn op afstand met een app te bedienen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je je raamdecoratie nooit meer aan hoeft te raken, ook vanuit een ver land bepaal je of er iemand naar binnen mag kijken of niet.

PowerView Motorisation Luxaflex

Met de PowerView App kun je bijvoorbeeld gepersonaliseerde scènes creëren. Wil je tijdens je vakantie in de ochtend een scène creëren waarmee het lijkt alsof je thuis bent? Zorg dat de raamdecoratie rond 07.30 uur automatisch open gaan. Zet de Luxaflex halverwege de middag op een kier en in de avond laat je het huis lekker op afstand in slaap vallen. Gemak en veiligheid in één. Potentiële inbrekers houd je op afstand doordat het lijkt alsof er iemand thuis is en zelf hoef je er niets voor te doen.

Gemak en veiligheid zijn van uitermate belang om je wooncomfort te vergroten, maar je raambekleding moet er natuurlijk ook goed uit zien.

Hoe werkt de Luxaflex PowerView Motorisation?

Simpel! De Luxaflex werkt op een batterij. Zorg er dus wel voor dat je tijdens een vakantie nieuwe batterijen hebt toegevoegd ;-). Via een ingebouwde Wifi-hotspot verbind je de zonwering met je smartphone, tablet of met de speciale Pebble afstandbediening. Doordat Luxaflex met een batterij werkt heb je ook geen last van lelijke bedrading. Win-win dus.

Het blijft in huis vaak niet bij één systeem, dus daar heeft Luxaflex goed over nagedacht. Wanneer je meerdere raamdecoraties in huis plaatst, kun je de systemen onafhankelijk van elkaar instellen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat alleen de smart shades in de kinderkamer rond 19.30 uur automatisch verduisteren. De woonkamer volgt later wel.

Eindeloos variëren

Gemak en veiligheid zijn van uitermate belang om je wooncomfort te vergroten, maar je raambekleding moet er natuurlijk ook goed uit zien. Het oog wil ook wat. Luxaflex zorgt er dan ook voor dat je eindeloos kunt variëren. PowerView Motorisation werkt met producten zoals de duette shades, rolgordijnen en silhouette shades van Luxaflex. En sinds kort ook met de Verticale Jaloezieën van Luxaflex.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Luxaflex PowerView Motorisation? Neem dan hier een kijkje en creëer een prettige en veilige woonomgeving. Enjoy living!

In samenwerking met Luxaflex

Reageer op artikel:
Luxaflex PowerView Motorisation: dé smart home toepassing voor een veilige woonomgeving
Sluiten