Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 10 nov 2017

Dit moderne bijzettafeltje verstopt een badass speaker

Steeds meer producten blijken stiekem een speaker te verstoppen. Van houten planken tot kurken, alles lijkt geluid te moeten maken. Tafels blijken een populaire verstopplek voor speakers te zijn. Het bedrijf JLA voegt toe aan deze speaker categorie met de modern uitziende M.1 BlackxBlack bijzettafel.  

Geometrisch design vs. berkenhout

Als je het meubelstuk ziet, zou je helemaal niet denken dat het ook je favoriete muziek zou kunnen afspelen. Het design is een soort kubus frame, welke voor de helft gevuld is. Dit zorgt voor een modern geometrisch uiterlijk, dat niet misplaatst zou staan in een kunstexpositie. Wat de bijzettafel extra dynamiek geeft, is het contrast tussen de strakke geometrische vormen en het gebruik van zwartgemaakt berkenhout met details van messing.

M.1 BlackxBlack bijzettafel speaker

Verborgen speaker kan er wat van

Hoewel het uiterlijk er dus zeker mag zijn, is binnenin waar “all the magic happens”. Daar vinden we een full range bass reflex met een 8 inch aluminium cone met butyl surround woofer met een ferrofluid gekoelde zijden dome tweeter. Voor sommigen zal dat als abracadabra klinken, maar het komt erop neer dat het tafeltje je muziek niet tekort doet.

M.1 BlackxBlack bijzettafel speaker

iOS, Android, Windows en MacOS geen probleem

Om muziek af te spelen kun je streamen via onder andere iTunes, AirPlay en Spotify. Verder ondersteunt de bijzettafel iOS, Android, Windows en MacOS. Je hebt dus genoeg opties om te verbinden met de M.1 BlackxBlack en je gasten te verrassen met de capaciteiten van je bijzettafel.

M.1 BlackxBlack bijzettafel speaker

Prijzig bijzettafeltje

Wie mooi wil zijn moet pijn leiden en wie mooie dingen in huis wil halen, moet vaak zijn portemonnee laten lijden. Zo ook met dit tafeltje. Hoewel hij klein is, komt hij met een behoorlijk prijskaartje van 855 euro. Hij is via de JLA website te bestellen, maar het duurt wel zes tot acht weken voordat hij verzonden wordt. Ook wordt hij alleen naar de Verenigde Staten verstuurd, maar dat kun je omzeilen met dit artikel.

Een andere bijzondere tael is deze Arcade Coffee Table. Het is een salontafel maar kan in een handomdraai omgetoverd worden tot een gamerparadijs.

JLA Design

Reageer op artikel:
Dit moderne bijzettafeltje verstopt een badass speaker
Sluiten