Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 6 nov 2018

Maak de perfecte koffievariant met de Multi-ccino Mug

Koffie heb je in vele soorten en maten. Een lekker bakje zwarte koffie zonder poespas is voor mij persoonlijk al goed genoeg. Lekker de dag beginnen op kantoor, naar de luxe koffiemachine lopen met heerlijk ruikende koffiebonen en dan op het knopje drukken en dan komt het zwarte goud er uit. En ja, we hebben vaak vacatures bij Wayne Parker Kent lopen. Maar wellicht ben jij een echte koffie meester en wil je verder gaan met je koffiegame. Dan is de Multi-ccino Mug ideaal voor jou.

De Multi-ccino Mug voor de perfecte koffie

Kort door de bocht is de Multi-ccino Mug gewoon een maatbeker voor koffie. Maar dan als een beker waar je direct uit kunt drinken. Op die manier weet je precies hoe je een perfecte espresso hebt of wanneer je moet stoppen om de koffie beker te vullen en de geschuimde melk er bij te gieten om op die manier te genieten van een lekker cappuccino. Of misschien ben jij wel een liefhebber van een Americano die een mix tussen espresso en heet water is. Geen idee waarom je vrijwillig dat laatste zou willen drinken, maar dat is dan wel weer een ander verhaal.

Multi-ccino Mug

De Multi-ccino Mug kost zo’n 16 dollar en is hier te koop. Het enige nadeel, wat mij betreft, is dat de mok van glas is. Ik heb toch altijd liever een mok waar je niet doorheen kunt kijken en waar je dan een domme tekst op hebt staan als ‘Beste collega’, terwijl je eigenlijk alleen werkt. Of zoiets.

Multi-ccino Mug

Maar ja, als je echt wilt gaan spelen met koffie en niet precies weet waar je moet beginnen, dan kun je nu helemaal losgaan. Hij heeft ruimte voor bijna een halve liter aan koffie, dus als jij ‘s ochtends echt goed wilt opstarten, dan kun je daar nu helemaal los mee gaan. Meer koffie inspiratie nodig? Kijk dan eens hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Maak de perfecte koffievariant met de Multi-ccino Mug
Sluiten