Milton Broen
Milton Broen 21 okt 2015

Maak je badkamerbezoeken een stuk aangenamer met deze 10 uitvindingen

Je ziet vast wel eens inspirerende voorwerpen voorbij komen voor in de badkamer. Een kussentje voor in je nek voor in bad of een leuk handdoekenrek. Dit zijn handige apparaten, maar er zijn echter ook hebbedingetjes waarmee je jouw badkamer ombouwt tot een functioneel paradijs. Wij hebben tien toffe uitvindingen voor in de badkamer op een rij gezet die je leven in de badkamer een stukje aangenamer maakt.

1. Nooit meer aan de (meestal niet zo schone) wc-bril zitten

Een wc-bril is meestal niet een van de schoonste voorwerpen. Met de Toilet Seat Lifter hoef je ‘m nooit meer met je handen omhoog of naar beneden te doen. Bestel ‘m hier voor ongeveer dertien euro.

2. Een verwarming en handdoekenrek in één

Het is een goed idee om je handdoeken te laten drogen over een verwarming als je klaar bent met douchen. Het probleem is echter dat je meestal maar één handdoek op de verwarming kwijt kunt. Deze handdoekenhouder en verwarming in één kan meerdere handdoeken kwijt, droogt ze snel en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Wil je deze kekke verwarming in huis halen? Koop ‘m dan hier voor ongeveer tweehonderd euro.

3. Deze voetstandaard maakt het een stuk aangenamer om je te scheren in de douche

Ben je vaak aan het klungelen in de douche als je je probeert te scheren? Je bent niet de enige. Voornamelijk vrouwen lopen tegen dit probleem aan en het kan verkeerd aflopen als je uitglijdt in de douche door een vervelende fout als dit. Dit vernuftige voetsteuntje zou dat moeten voorkomen. Voor zo’n achttien euro is-ie hier te koop.

4. Dit handige opzetstuk laat het bad op een aangename manier vollopen

Dit opzetstuk is ideaal als je wilt genieten van een heerlijke straal water op het moment dat je het bad vol laat lopen. Voor zo’n dertien euro is-ie hier te koop. Let wel op; hierdoor kom je niet meer het bad uit!

5. Zeg vaarwel tegen haren in een doucheputje

Mensen met lange haren kennen het probleem als geen ander; overal haren in het doucheputje. Je putje raakt compleet verstopt als je hier niets aan doet. Met dit handige putje kun je alle haren er in een handomdraai uithalen. De verkoopprijs is helaas (nog) niet bekend.

6. Laat je zeep niet meer rond glibberen terwijl je staat te douchen

Water en zeep zijn goede vrienden. Het is echter vervelend om een blok zeep onder controle te houden als je natte handen hebt. Deze toffe magnetische zeephouder zet een punt achter dit probleem. Met een prijs van zo’n dertig euro is-ie hier te bestellen.

7. Haal de natuur in je badkamer met deze volledig natuurvriendelijke douchemat

Een stoffen of rubberen douchemat is veel te voor de hand liggend. Hoe tof zou het zijn als je een originele en ook nog een een natuurvriendelijke douchemat in huis haalt. Check dan de eco-friendly bath mat. De prijs van deze ecologisch-verantwoorde mat is echter nog niet bekend.

8. Een handige tool tegen beslagen spiegels na het douchen

Het werkt je flink tegen als de spiegels in de badkamer ‘s ochtends na het douchen beslagen zijn terwijl je haast hebt. Met deze toffe ruitenwissers kun je de vochtigheid er afhalen en verder haasten. Grappig doch functioneel en dat voor zo’n tien euro!

9. Rood of blauw water uit de kraan? Zo doe je dat

Een kraan ziet er over het algemeen vrij saai uit, maar dit hoeft niet zo te zijn. Door middel van dit toffe opzetstuk met LED-verlichting erin krijgt jouw water de gewenste kleur als je de temperatuur van het water aanpast. Koud water krijgt zo een blauwe kleur en warm water krijgt zo een rode kleur. Heb je al zin in een glaasje ‘blauw’ water? Voor zo’n drie euro pimp je jouw kraan.

10. Door deze glow in the dark-verlichting ‘pis je nooit naast de pot’

Het is lastig om de wc te vinden als het midden in de nacht is en je het lichtknopje niet kunt vinden. Met deze glow in the dark-reflectors wil je straks alleen nog maar in het donker naar de wc. Daar maak je voor zo’n veertien euro werkelijkheid van.

Op zoek naar een nieuwe badkuip? Blijf even hangen!

Als je jouw badkamer wilt transformeren, dan is beginnen met een bad een goede optie. Als je nog geen idee hebt wat voor bad je wilt aanschaffen, ben je na dit ‘hangbad’ wel overtuigd.

Reageer op artikel:
Maak je badkamerbezoeken een stuk aangenamer met deze 10 uitvindingen
Sluiten