Maak je ‘lightsaber’ onschadelijk met deze Star Wars condooms

Dat je fan van Star Wars bent betekent niet dat je alleen maar thuis in je eentje voor de buis hangt. Neen, je trekt er ook dikwijls op uit om andere (vrouwelijke) mensen te ontmoeten. En dit kan uiteraard resulteren in een seksuele escapade. Nu wil je er wel voor zorgen dat zo’n escapade niet tot kinderen en andere (ongewenste) resultaten leidt. Deze Star Wars condooms zijn dé manier om jouw blaster in te pakken en werkend doch gevaarloos te maken!

De condooms voor de Star Wars fan

Zoals een gebruiker van de Star Wars condooms zelf stelt zijn de Star Wars condooms het ideale middel als je niet meer Hand Solo wilt gaan. En doordat de condooms van teksten zijn voorzien die de Star Wars fan in lachen doen uitbarsten zijn ze een leuke manier om hier definitief een punt achter de zetten. Zo heb je condooms met de tekst: “I will not be your father” en “Try not! Do, or do not. There is no try.” We raden je echter wel aan de teksten op de condooms te lezen voordat je eropuit gaat. Het zal toch ietwat raar overkomen als je schaterlachend een condoom probeert om te doen.

Geen jonge padawans op de wereld brengen

Ben jij er nog niet aan toe om één of meerdere jonge padawans op de wereld te zetten? Dan is dit toch wel een ideaal middel. Je kunt de condooms bij Graphic Armor op de kop tikken. Eén condoom kost een kleine drie euro, maar hoe meer je er bestelt, hoe goedkoper ze worden. En oh ja, je moet ook per bestelling een kleine zeven euro aan verzendkosten betalen. Have fun!

Reageer op artikel:
Maak je ‘lightsaber’ onschadelijk met deze Star Wars condooms
Sluiten