Gaming 18 jan 2019 Jelle van Es

Maak kennis met de Dark Zones van The Division 2

The Division 2 gaat net als zijn voorganger een game zijn die je op meerdere manieren kunt gaan spelen. De game neemt je mee naar Washington DC, waar net als in New York complete chaos heerst dankzij het uitbreken van een virus. Jij wordt daar als Agent op afgestuurd. De game kent daarbij een verhaal die je in eentje of samen met vrienden kunt beleven en je het opneemt tegen vele lastige vijanden. Maar net als het eerste deel kent The Division 2 Dark Zones, waarbij je het ook aan de stok krijgt met andere Agents.

Dark Zones in The Division 2

Er zijn in totaal drie verschillende Dark Zones in de game te vinden, die volgens de ontwikkelaar stuk voor stuk andere uitdagingen hebben om te overwinnen. Daarnaast heb je in de Dark Zone te maken met andere spelers. Daar kun je mee gaan samenwerken om zo samen erg sterke tegenstanders te verslaan. Maar het is voor iedereen ook mogelijk om een andere speler uit te schakelen en vervolgens zijn of haar buit te stelen.

Mocht je het niet over je hart krijgen om iemand af te knallen waar je daarvoor nog zo goed mee hebt samengewerkt? Dan is het ook mogelijk om een soort van dief te gaan worden. In die stijl kun je kratten die zijn gedropt voor anderen open maken en de inhoud zelf meenemen. Wel word je dan aangemerkt als een Rogue Agent en zullen medespelers je beter in de gaten houden en wellicht je afknallen.

The Division 2e

Naast de gewone loot zul je zo nu en dan ook gear vinden die besmet is. Deze moet je eerst schoonmaken voordat je het kunt gebruiken. Daarvoor is het zaak dat je een helikopter oproept om daarmee de Dark zone te verlaten. Maar dat zorgt er dan weer voor dat je opvalt en trekt de aandacht van andere spelers.

Verder wil Ubisoft dat iedereen de Dark Zone kan betreden. De statistieken van de verschillende wapens en gear die je draagt zal in de Dark Zone genormaliseerd worden, waardoor iedereen op papier even sterk is. Wil je meer weten over de Dark Zone in The Division 2? Dan is de onderstaande trailer een aanrader.

The Division 2 komt op 15 maart uit en verschijnt dan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wie de game pre-ordert krijgt automatisch toegang tot de beta die van 7 tot en met 11 februari loopt. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Maak kennis met de Dark Zones van The Division 2
Sluiten