Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 februari 2019

Maak kennis met de Endgame van The Division 2

The Division 2 is zonder twijfel één van de grotere releases van dit voorjaar. De game komt volgende maand uit en onlangs werd er al een gesloten beta gehouden, waar de reacties overwegend positief op waren. Begin maart komt er nog een grote open beta, waardoor elke gamer kan kijken of die game iets voor hem of haar is. De grote vraag die bij een game als deze geldt, is hoe lang de game interessant is. Met name de zogenaamde Endgame-content is daarin belangrijk. En die content staat klaar in een gloednieuwe trailer.

De The Division 2 Endgame

Met de Endgame doelen we op de content waarmee je aan de slag kunt gaan op het moment dat je de ‘gewone’ content hebt uitgespeeld. Onlangs kregen we op een handson-evenement de mogelijkheid om zelf een tweetal missies in de Endgame te spelen. Dat artikel kun je hier lezen. Vandaag hebben we de trailer van de Endgame, zoals je die hieronder kunt bekijken.

In de Endgame krijg je onder meer te maken met de Black Tusk-factie. Zij zijn de meest gevaarlijke vijanden en de missies die je moet doen, zijn zodoende ook erg uitdagend. Buiten dat heb je de mogelijkheid om een class specialisatie uit te kiezen en op die manier de game op een bepaalde manier te spelen. Denk daarbij aan een class zoals de sniper, die met een speciaal wapen en een headshot veel schade kan veroorzaken. Daarvoor moet je wel weer speciale ammo hebben die je tijdens de verschillende missies vindt. Ook heb je nog dingen als de Dark Zones om in los te gaan.

The Division 2

Het duurt overigens niet heel erg lang meer voordat The Division 2 in de winkel ligt. Op 15 maart komt de game uit. Hij is dan verkrijgbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de Endgame van The Division 2
Sluiten