Daniel Koster
Daniel Koster 14 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Maak kennis met de ideale wasbak om in je badkamer water te besparen

We willen allemaal duurzaam leven. Dit is namelijk goed voor de portemonnee en voor het milieu, dubbel winnen dus! In de geest van duurzaam leven is dit één van de meest briljante wasbakken die wij tegen het lijf zijn gelopen. Met deze wasbak was je namelijk je handen en wordt meteen de spoelbak van je toilet bijgevuld. Ideaal!

Simpel, slim design

Het slimme doch simpele design is afkomstig van Jonathan Odom. De wasbak bevindt zich bovenop de stortbak van je toilet en wordt elke keer als jij de wc door wilt spoelen geactiveerd. Aangezien jij toch je handen na het doen van je boodschap moet wassen is dit het ideale moment om tijdens het wassen van je handen ook het reservoir van de wc aan te vullen. Het kost flink wat liters water om het toiletreservoir weer aan te vullen, dus je hebt zo alle tijd en middelen om je handen weer brandschoon te krijgen. Wat we al zeiden, simpel doch slim!

Ben je fan?

Ben je fan van het ontwerp welke naast handig ook nog best stijlvol is? Check dan het bovenstaande filmpje hoe nog beter wordt uitgelegd hoe de wasbak werkt. Zodoende kun je ‘m zelf in elkaar knutselen als je wilt. En dan ook materialen gebruiken die perfect op jouw wc en badkamer aansluiten zodat het een gaaf geheel vormt! Je vindt op de site ook meer informatie over de materialen die gebruikt zijn enzovoorts. Succes!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Maak kennis met de ideale wasbak om in je badkamer water te besparen
Sluiten