Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 aug 2018

Maak kennis met de schurken uit de nieuwe Spider-Man-game

De nieuwe Spider-Man-game laat niet meer heel erg lang op zich wachten. Vanaf 7 september kun je met de game aan de slag. De game heeft alle potentie om een absolute topgame te worden. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met een Peter Parker die iets ouder is en zijn leven redelijk voor elkaar heeft. En je krijgt eindelijk eens de credits die je verdiend. Bovendien is het een game waar veel vrijheid in is te vinden en heb je met New York een topsetting. En het helpt natuurlijk dat je te maken hebt met heel wat iconische vijanden.

Veel vijanden in de Spider-Man-game

En in de nieuwste trailer staan die verschillende vijanden met name centraal. Het is een mooie mix tussen badguys die gewoon slecht zijn omdat het hen zo het beste uitkomt, maar er zijn ook badguys die een andere kant hebben en net als bij Peter Parker en Spider-Man in een soort van identiteitscrisis. Hoe dan ook, de gloednieuwe trailer is hieronder te bekijken.

7 september kan wat ons betreft niet snel genoeg komen. Onlangs hadden wij de mogelijkheid om de eerste paar uur van de game te spelen. Een preview daarvan kun je hier lezen. Het was een speelsessie die absoluut naar meer smaakte. Het was een goede mix tussen actie, de mogelijkheid om als Spider-Man beter te worden, het kende verschillende persoonlijke verhaallijnen van Peter Parker en het zag er gewoon enorm goed uit. Wat ons betreft is dit een game waar je zonder blikken of blozen een PlayStation 4 kunt kopen.

Spider-Man

Wat dat betreft is het ook eigenlijk erg logisch dat er een speciale Spider-Man PlayStation 4 verschijnt. Het betreft een speciale PlayStation 4 Pro-console die samen komt met de game en wat andere toffe features. Meer daarover lees je in dit bericht wat we destijds er over hebben geschreven.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de schurken uit de nieuwe Spider-Man-game
Sluiten