Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 18 jan 2019

Maak kennis met de wereld van Days Gone

Dit jaar verschijnt de exclusieve game Days Gone. Een titel die alweer een paar jaar geleden werd aangekondigd op de E3 en waarvan we nog niet echt weten of het een topgame gaat zijn of een gevalletje van net niet. Gelukkig hebben we nu een gloednieuwe trailer die ons kennis laat maken met de wereld van de game en dat geeft weer wat vertrouwen over de kwaliteit van de game.

De wereld van Days Gone

Want de trailer toont een wereld met daarin veel variatie. Je hebt een mix tussen gebieden die zich in open weilanden bevinden, bergpassen waarbij de regen er voor zorgt dat de wegen minder goed berijdbaar zijn en zelfs sneeuw op de echt hogere gebieden. Daarnaast zijn er plekken waar de verschillende zombie-achtige vijanden het op je gemunt hebben, maar is er ook ruimte voor vele menselijke vijanden die niet zo van pottenkijkers houden. Voor een goed overzicht is de onderstaande trailer interessant om te bekijken.

Daarnaast probeert de ontwikkelaar je te overtuigen om de game te pre-orderen en heeft het daarvoor verschillende pre-order bonussen in de planning staan. Zo krijg je gelijk toegang tot de Drifter Crossbow en verschillende upgrades voor je motor, waardoor je het de eerste uren in de game iets makkelijker krijgt.

Verder krijgt Days Gone een tweetal speciale versies. Het gaat daarbij om een Digital Deluxe Edition en een Collector’s Edition. Bij de Digital Deluxe Edition krijg je een digitale mini-artbook, een digitale soundtrack, een drietal skins voor je motor, een extra skill die je aan het begin van de game kunt unlocken en een theme voor je PlayStation 4.

Days Gone

De Collector’s Edition van de game bevat alles wat je ook in de Digital Deluxe-versie vindt, maar voegt daar een statue bij, een set met patches voor op je motorjas, een paar onderzetters, een steel book, een fysieke soundtrack en een fysieke mini artbook.

Days Gone

Days Gone staat gepland voor 26 april en verschijnt dan exclusief op de PlayStation 4. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de wereld van Days Gone
Sluiten