Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 okt 2017

Maak kennis met de singleplayer van Star Wars Battlefront 2

Als je aan Star Wars Battlefront 2 denkt, dan gaan je gedachten waarschijnlijk uit naar de uitgebreide online gevechten die je straks kunt uitvechten. En ja, dat ziet er zeer veelbelovend uit. Maar Star Wars Battlefront 2 kent in tegenstelling tot het eerste deel ook een uitgebreid avontuur om in je eentje te beleven. En vandaag hebben we een prachtige trailer van die singleplayer campaign.

Star Wars Battlefront 2

Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van Star Wars Return of the Jedi. De speler maakt daarbij kennis met Iden Versio, de Commander of the Imperial Forces. Zij krijgt het nieuws te horen dat de Emporer is gedood. Vanuit die woede wil zij het samen met haar medestrijders opnemen tegen de Rebellen die volgens haar verantwoordelijk zijn voor het verval van de Empire.

Tijdens het avontuur zul je een aantal bekende personages uit het Star Wars-universum tegen komen, maar is er ook ruimte voor nieuwe omgevingen en verhaallijnen. Het duurt nog wel even voordat de game uit is. Vanaf 17 november kun jet met Star Wars Battlefront 2 aan de slag.

Tot die tijd verschijnen er gelukkig genoeg andere toffe games. Werp maar eens een blik op onze gamingpagina en je bent gelijk op de hoogte van wat je kunt verwachten.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de singleplayer van Star Wars Battlefront 2
Sluiten