Maak kennis met het verhaal van PS4-exclusive Nioh 2

Nioh 2 is één van de grotere games die dit voorjaar uitkomt. Daarom schreven we onlangs al dit artikel in onze Toppers van 2020-reeks.

Vandaag hebben we een nieuwe trailer van Nioh 2. Eentje die het verhaal van de game naar voren brengt. Ook heeft de ontwikkelaar zijn plannen voor na de release bekendgemaakt.

Maak kennis met het verhaal van Nioh 2

Vandaag hebben we een nieuwe trailer van de game. Daarin wordt zoals gezegd aandacht gegeven aan het verhaal. Nioh 2 ziet er in die trailer heerlijk uit, maar laat tegelijkertijd ook een minpunt zien. Dit is namelijk zo’n typische game waarbij je eigenlijk geen gebruik wil maken van de Engelse stemmen. De accenten passen niet heel erg bij de Japanse personages die je voorgeschoteld krijgt. Wat dat betreft is het te hopen dat je in de game ook de keuze krijgt om gebruik te maken van de Japanse stemmen.

Qua verhaal neemt Nioh 2 je mee naar het jaar 1555. Japan bevindt zich in een burgeroorlog, waar verschillende demonische Yokai-wezens voor nog meer chaos zorgen. In die game ben jij een huursoldaat die wordt ingezet om op yokai te jagen. Via een mysterieus figuur krijg je de mogelijkheid om zogenaamde Spirit Stones te scoren, waarmee je een bond kunt vormen met de demonen en zo samen te vechten tegen een nog groter gevaar.

Nioh 2
Magische wezens in Nioh 2 (Bron: Koei Tecmo)

Na de lancering van Nioh 2 zijn er ook nog veel plannen voor de game. Er staan volgens de ontwikkelaar drie uitbreidingen op de planning. Elke uitbreiding vertelt een verhaal voor de gebeurtenissen van de game. Op die manier hoef je dus niet een bepaald niveau te hebben gehaald om van de uitbreiding te kunnen genieten. Deze uitbreidingen zijn onderdeel van de Season Pass, die je in elk geval krijgt wanneer je de Deluxe Edition van de game aanschaft. Bij die versie krijg je dan ook nog wat extra in-game content zoals een speciale arnmor set.

Mooie omgevingen (Bron: Koei Tecmo)

Nioh 2 staat gepland voor 13 maart en verschijnt dan exclusief op de PlayStation 4.

Reageer op artikel:
Maak kennis met het verhaal van PS4-exclusive Nioh 2
Sluiten