Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 14 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Maak kennis met Outdoor Manners: Manners’ ruige broer

We zijn allemaal liefhebbers van de tofste gadgets, mooiste huizen en dikste auto’s, maar met alle comfort dat ons ter beschikking staat, raken wij steeds verder verwijderd van onze kern en de band met de natuur. Voor iedereen die houdt van het buitenleven in al zijn facetten is er nu Outdoor Manners, van de makers van Manners.nl.

Het nieuwe online lifestyle magazine voor de liefhebber van het buitenleven in al zijn facetten

Outdoor Manners heeft één missie: jou vaker naar buiten krijgen. Of dat nu is voor een workout, een hike, een reis of gewoon een heerlijke maaltijd die bereid is op open vuur.

Het magazine geeft je de inspiratie en motivatie om het avontuur op te zoeken, de informatie die je nodig hebt om op goed voorbereid op pad te gaan, de gadgets en essentials die niet mogen ontbreken en niet te vergeten: lifestyle entertainment dat laat zien waarom het zo mooi is om de natuur op te zoeken.

Outdoor Manners beslaat het hele spectrum van het buitenleven. Fraaie visuals verhogen de sfeer, boeiend nieuws en achtergronden verrijken je kennis, de mooiste spullen zullen je doen watertanden en experts spijkeren je kennis bij. Ook zal Outdoor Manners geregeld terug te zien zijn op Manners als expert voice op het gebied van het buitenleven.

Maak kennis met Outdoor Manners en volg de titel ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak kennis met Outdoor Manners: Manners’ ruige broer
Sluiten