Daniel Koster
Daniel Koster 24 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Maak met deze simpele, briljante hack je gekrompen trui weer als voorheen

Het is voor sommigen de grootste nachtmerrie maar het kan de beste overkomen. Je stopt je trui in de was, haalt ‘m er een tijdje later weer uit en plots is-ie flink gekrompen. Wanneer je ‘m aantrekt zie je er daardoor uit alsof je opeens een groeispurt hebt gehad. Kortom, je trui is verpest. Of dat dacht je. Wij hebben via onze vrienden van Manners een simpele hack voor je in petto waarmee je je gekrompen trui weer als tevoren krijgt! Meer handige hacks zien? Die vind je hier.

Vijf stappen om je gekrompen trui weer als voorheen te krijgen

Is je (grootste) nachtmerrie uitgekomen en is je trui gekrompen in de was? Maak je dan geen zorgen, we got your back! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een teil, water en babyshampoo. Ja, je leest het goed, babyshampoo is in dit geval hét wondermiddel. Hoe je dit voor elkaar krijgt leggen we je in het onderstaande uit. Je hoeft vijf simpele stappen te doorlopen en je gekrompen trui is weer als voorheen. Graag gedaan!

1. Vul twee wasteilen met warm water en voeg babyshampoo toe aan één van de twee (een flinke wasdop vol).

2. Vouw de trui zoals je ook zou doen als je ‘m in de kast legt en leg ‘m in de teil met het shampoowater. Laat ‘m een kwartiertje liggen.

3. Haal de trui voorzichtig uit het water en leg ‘m in de andere teil. Het is belangrijk dat je ‘m niet uitwringt. Laat de trui een minuutje volledig onder water liggen.

De laatste twee stappen kun je op Manners vinden. Na het volbrengen van de laatste twee stappen kun jij je (favoriete) trui gewoon weer dragen. Was dat even schrikken. Eind goed, al goed!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Maak met deze simpele, briljante hack je gekrompen trui weer als voorheen
Sluiten