Maak nu prachtige foto’s in Far Cry 5

Het lijkt alweer een tijd geleden dat we voor het eerst met Far Cry 5 aan de slag konden. Toch is de game niet meer dan een half jaar oud en is er eigenlijk nog genoeg in te doen. Het is een game waar je in het hoofdavontuur vele uren plezier in kunt beleven en er daarna ook nog een uitgebreide multiplayer-modus is. Daar bovenop komt nu de optie om prachtige foto’s te schieten.

Foto’s schieten in Far Cry 5

Er zijn veel games die gebruik maken van zo’n fotomodus. Daarmee kun je de game pauzeren en dan een foto nemen. Op die manier kun je een prachtig moment in de game vastleggen en vervolgens delen met de rest van de wereld. Of het geeft je de mogelijkheid om de game te zien zoals je hem nog niet anders zag.

Far Cry 5

Het leuke aan de fotomodus die Far Cry 5 heeft, is dat je nu daadwerkelijk kunt zien hoe jouw personage er uitziet. Aan het begin van de game maak je een heel personage, maar vervolgens zie je dat personage eigenlijk nooit omdat het een first-person shooter betreft. Dus als je aan het begin daar veel tijd aan hebt besteed, dan zien je nu eindelijk hoe jouw held door de wereld van Hope County banjert.

Far Cry 5

Verder kun je in de fotomodus de tijd van de dag veranderen om zo een extra sfeervol plaatje te schieten. Ook is het mogelijk om je foto’s scherp te maken en de achtergrond wat waziger te ogen, zodat je een mooi DSLR-effect voor elkaar krijgt.

Het is al met al een extra reden om de game er weer bij te pakken. Toch hadden fans gehoopt dat de nieuwste update een New Game Plus-functie zou gaan krijgen, waarbij je na het uitspelen van de game het avontuur opnieuw kunt beleven met alles wat je hebt vrij gespeeld. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier en lees hier onze review.

Reageer op artikel:
Maak nu prachtige foto’s in Far Cry 5
Sluiten