Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 feb 2019

Maak straks mooiere foto’s in Pokémon Go

Sinds de lancering van Pokémon Go is het mogelijk om gebruik te maken van de AR-functie. Daarbij zie je de verschillende Pokémon via Augmented Reality in de echte wereld. Heel erg handig is dat overigens niet, want het maakt het vangen van zo’n beestje net wat lastiger, waardoor de functie vaak wordt uitgezet. Ontwikkelaar Niantic heeft nu laten weten binnenkort met een update te komen die het mogelijk maakt om mooiere foto’s te maken van de verschillende Pokémon.

Betere foto’s maken in Pokémon Go

Volgens de ontwikkelaar is de AR-functie echter heel erg populair en wordt er vaak gevraagd om verbeteringen en meer mogelijkheden. Daarom komt het binnenkort met een update gemaakt Go Snapshot. Met deze functie kun je een Pokémon uit je collectie pakken en hem of haar in een situatie plaatsen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de Pokémon een bepaalde houding aan te laten nemen of naar jou te kijken, zodat je het perfecte plaatje kunt schieten.

Pokémon Go foto

Die foto’s zelf kun je daarna dan weer gaan gebruiken om te delen met je vrienden of social media. In de game zelf geeft het geen extra diepgang. Het is echt puur een tool om creatief mee aan de slag te gaan. Het grote voordeel is dat je nu dus zelf kunt bepalen welke Pokémon je wanneer op de gevoelige plaat wilt leggen. Op dit moment is het namelijk alleen mogelijk om de Pokémon die je wilt vangen in de echte wereld te zien.

Pokémon Go foto

De ontwikkelaar is naar eigen zeggen al een tijd bezig met de functie en brengt ook nieuwe animaties mee. Zo moet de staart van Charmander je echt het gevoel geven dat er een vlammetje op zit.

Wil je meer lezen over Pokémon Go en alles wat daarom heen speelt? Bezoek dan deze handige overzichtspagina met alle nieuwtjes.

Reageer op artikel:
Maak straks mooiere foto’s in Pokémon Go
Sluiten