Rutger Houweling
Rutger Houweling 6 aug 2012

Maak tijdens je terugreis een mooi plakboek met de Canon Selphy CP900 portable fotoprinter

Als je het echt moeilijk vindt om te wachten totdat je thuis bent met het printen van je vakantiefoto’s is deze nieuwe Canon printer een topper! Met deze draagbare Canon Selphy CP900 kun je namelijk printen waar je maar bent. OK, je zult niet grotere foto’s kunnen printen dan 10 x 15 cm, maar voor een plakboek is dat niet zo’n groot probleem! Je print ze overigens in 47 seconden dus tijdens een lange terugreis kun je hem al af hebben.

Via de Easy PhotoPrint-app kunnen Androiders en iPhoners hun foto’s versturen naar de printer en is het printertje voorzien van Wi-Fi. Foto’s die gemaakt zijn met je spiegelreflex of compact camera kunnen ook afgedrukt worden, aangezien er plaats is voor een geheugenkaart. Een stopcontact hoeft ook niet altijd in de buurt te zijn, omdat je gebruik kunt maken van de (optionele) batterij.

Om alle foto’s nog eens goed te bekijken zit er in de printer een 2,7-inch LCD scherm en mochten de foto’s op dit scherm tegenvallen dan kun je ze eventueel nog bewerken. De Canon Selphy CP900 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en wit en gaat in Amerika zo’n 100 dollar kosten. Over de release-datum is helaas nog weinig bekend, maar een top-printertje wordt het zeker!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Maak tijdens je terugreis een mooi plakboek met de Canon Selphy CP900 portable fotoprinter
Sluiten