Mac Pro wieltjes kosten €849, maar kan je er mee skateboarden?

Het kan zijn dat je onder een steen hebt gelegen dat laatste tijd, maar de meeste mensen weten inmiddels wel dat de wieltjes voor de Mac Pro een uiterst pittig prijskaartje heeft. Voor wie het nog niet weet: voor een wieltje of vier betaal je bij Apple op dit moment €849. Een flink bedrag voor vier wielen, waar je klaarblijkelijk niet mee kunt skateboarden.

Het klinkt als een rare vergelijking, maar YouTuber Braille Skateboarding deed te test. Hij monteerde de vier wielen van Apple onder een skateboard en keek of je er een beetje mee over de straten kon. Het antwoord op die vraag is niet heel positief.

Mac Pro wieltjes onder je skateboard

Er zijn mensen die begrip hebben voor het prijskaartje van de wieltjes van de Mac Pro, maar die groep is niet heel groot. Het overgrote deel van de consument ziet ook wel dat vier wielen voor €849 absurd is. Of je nu fan bent van Apple of simpelweg geld teveel hebt: dit is wel erg hoog gegrepen. Maar Braille Skateboarding heeft, net als YouTuber Unbox Therapy, het gevoel dat er misschien een verbogen functionaliteit is. Misschien zijn de wieltjes bijvoorbeeld niet alleen bedoeld om onder je Mac Pro te zetten, maar dienen ze ook uitstekend als wieltjes voor onder je skateboard.

Om daar achter te komen moet de boel uiteraard wel getest worden. En dat doet de YouTuber. In onderstaande video probeert Braille er wat van te maken en krijgt hij het zelfs voor elkaar om een heuse kickflip te doen. Maar daar blijft het dan ook bij.

Over het algemeen werkt het Apple Skateboard dramatisch. De wielen schieten alle kanten op en er is geen land mee te bezeilen. Pas wanneer het team Skateboard Trucks plaatsten, was het board ten minste iets te besturen…ook al gaat dat zijwaarts. Maar goed, de wielen zelf wisten de boel wel te houden en te overleven.

Het is een verschrikkelijk idee en totaal zinloos. Maar een beetje vermaak op z’n tijd kan geen kwaad.

Reageer op artikel:
Mac Pro wieltjes kosten €849, maar kan je er mee skateboarden?
Sluiten