Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 12 feb 2018

Dit keyboard voor je MacBook geeft je het gevoel dat je op een typemachine werkt

Als je voor 1985 bent geboren, dan is de kans groot dat je tijdens je basisschoolperiode wel eens een werkstuk moest maken en daarbij gebruik mag maken van de typemachine van je vader. Het was een tijd voor dat zoiets als Word bestond, zelfs nog voor MS Dos. Gewoon ouderwets tikker-de-tik doen en waarbij je bij elk foutje de typex er bij moest pakken. Mocht je om één of andere nostalgische reden dit gevoel missen, dan hebben we goed nieuws. Azio komt namelijk met hun Azio Luxury Retro Classic keyboard.

Typemachine voor je Macbook

Met dit toetsenbord krijg je echt het gevoel dat je achter een typemachine zit. Het keyboard oogt echt als een typemachine, waarbij alle knoppen mooi zwart en rond zijn. Naar verluid maakt het keyboard ook het ouderwetse tik-geluid. Ideaal dus als je op kantoor zit en een gruwelijke hekel aan je collega’s hebt. Nu kun je dus superproductief zijn en bovendien de rest vreselijk irriteren. En het ziet er natuurlijk tof uit als je als een echte hipster achter zo’n typemachine zit.

Azio Luxury Retro Classic keyboard. Azio Luxury Retro Classic keyboard. Azio Luxury Retro Classic keyboard.

Azio Luxury Retro Classic keyboard

De Azio Luxury Retro Classic keyboard gaat je wel een klein fortuin kosten. Op Amazon is de keyboard te koop voor maar liefst 219 dollar, wat neerkomt op bijna tweehonderd euro. Dat is een flink bedrag voor een draadloos keyboard. Voordeel daarvan is dat hij voorzien wordt van een ingebouwde batterij met 6.000 Mah.

Azio Luxury Retro Classic keyboard. Azio Luxury Retro Classic keyboard. Azio Luxury Retro Classic keyboard.

Daarmee kun je zo’n twee maanden tikken voordat je hem weer moet opladen. Dan kun je dus heel wat teksten schrijven. En als je een foutje maakt, dan is het goed om te weten dat er een backspace in zit. Elke keer dat je dus een foutje maakt, dan verbeter je dat gewoon even zonder dat je met typex aan de slag moet gaan. Wil je echter iets moderners, dan is dit keyboard wellicht meer voor jou geschikt.

Reageer op artikel:
Dit keyboard voor je MacBook geeft je het gevoel dat je op een typemachine werkt
Sluiten