Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 22 mei 2020

Mads Mikkelsen hint op vierde seizoen van serie Hannibal

Hannibal was tussen 2013 en 2015 een grote hit. De serie leek dan ook voorbij omdat er geen nieuwe afleveringen kwamen. Toch is er een kans op een nieuw seizoen.

Al jaren wachten de fans van Hannibal op een vierde seizoen. De serie die zich richt op de vriendschap tussen FBI-agent Will Graham en forensisch psychiater Hannibal Lecter. Hoewel er nooit is uitgesloten dat er een vierde seizoen zal komen, is het er nooit van gekomen.

Komt Hannibal weer terug?

De serie was een tijdje weg op de Amerikaanse Netflix, maar maakt in juni zijn terugkeer. Dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Mads Mikkelsen deelde op zijn Instagram een foto over de serie. “Hannibal komt in juni op Netflix. Is Hannibal seizoen 4 onderweg?”

Zijn post voedt de geruchten over een nieuw seizoen van de serie. Bedenker Bryan Fuller liet vorig jaar al weten dat een nieuwe reeks zeker niet is uitgesloten. “Niemand heeft het idee om Hannibal terug te brengen nooit opgegeven. Ik heb duidelijk gemaakt dat ik het graag wil doen en ook de cast is er positief over,” tweette hij eerder. Volgens hem is er dan ook alleen een streamingdienst nodig die het nieuwe seizoen op zich wil nemen. “We hebben alleen iemand nodig die wil bijten.”

Nog niet te zien in Nederland

Helaas zijn de drie eerste seizoenen al een tijdje niet meer te zien in Nederland. Tot juli 2019 was de film beschikbaar op Netflix, maar de streamingdienst besloot ervoor om de licentie niet te verlengen. Het is onbekend of in navolging van de Verenigde Staten ook in Nederland de serie opnieuw wordt gestreamd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Mads Mikkelsen hint op vierde seizoen van serie Hannibal
Sluiten