Mads Mikkelsen spreekt voor het eerst over vervangen Johnny Depp

Mads Mikkelsen gaat Gellert Grindewald in Fantastic Beast spelen en vervangt daarmee Johnny Depp. Dit tot pijn van veel fans.

De vechtscheiding tussen Johnny Depp en Amber Heard is nog steeds groot nieuws. De actrice klaagde de acteur aan voor mishandeling en deed haar hele verhaal aan The Sun. Die krant noemde Depp vervolgens een vrouwenmeppen. Dit tot het zere been van de acteur, want hij besloot daarop The Sun en Heard aan te klagen.

Mikkelsen vervangt Depp

Depp verloor de rechtszaak waardoor Warner Bros. hem vroeg op te stappen, maar waarbij hij wel zijn salaris mocht houden. Depp ging hierbij met tegenzin akkoord en Mads Mikkelsen werd door de filmstudio gevraagd om de rol op zich te nemen.

Mads Mikkelsen kennen we natuurlijk uit Rogue One en de serie Hannibal. Hij gaat nu de huid kruipen van Gellert Grindewald. Oorspronkelijk werd de rol gespeeld door Colin Farrell nadat Depp de rol overnam. Dat zou Grindewald ware vorm zijn, maar die verandert dus nu opnieuw. “Ik word het, dus het zal anders zijn,” laat Mikkelsen weten aan Entertainment Weekly tijdens een interview voor zijn nieuwe film Another Round.

Anders maar toch vertrouwd

“Het is tricky en we zijn het nog steeds aan het uitwerken. Er moet een soort brug zijn tussen wat Johnny deed en wat ik ga doen. Toch moet ik het karakter ook op mijn manier zetten.” Toch prijst Mikkelsen Depp voor het spelen van de rol.

Mikkelsen heeft het op dit moment druk. Zo is hij op dit moment ook nog bezig met een nog onbekende film die in juli 2022 moet uitkomen. Bovendien hoopt de acteur ook dat er nog een nieuw seizoen van Hannibal komt, maar is het wel de vraag of dit echt er nu echt een keer van komt. Overigens heeft Depp ook nog een project. Op dit moment werkt hij aan de miniserie Puffins.

Reageer op artikel:
Mads Mikkelsen spreekt voor het eerst over vervangen Johnny Depp
Sluiten