Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 jul 2020

Mafia: Definitive Edition ziet er heerlijk uit in eerste gameplaytrailer

Dit najaar verschijnt de game Mafia: Definitive Edition. Het is een remake van het eerste deel in de serie, die voorzien wordt van betere graphics en meer.

Vandaag hebben we een uitgebreide video van Mafia: Definitive Edition. Het is een trailer die een mix biedt tussen de verschillen met het origineel, de diverse locaties die je tegenkomt en een gedeelte met pure gameplay.

De Mafia: Definitive Edition Trailer

De Mafia: Definitive Edition trailer werd door website IGN uitgebracht en is maar liefst 15 minuten lang. In de video is Haden Blackman aan het woord. De beste man is de president en de chief creative officer van ontwikkelaar Hangar 13. Hij vertelt dat er bij zijn team werknemers zitten die destijds mee hebben gewerkt aan de originele game, maar dat er ook mensen zijn die nieuw er bij zijn gekomen met de ontwikkeling van Mafia 3. Bekijk de video hieronder.

Mafia: Definitive Edition is onderdeel van de zogenaamde Mafia Trilogie. Deze bestaat naast deze titel uit de remasters van Mafia 2 en Mafia 3. Die games zijn redelijk origineel gebleven aan de versie die oorspronkelijk werd uitgebracht, maar dit eerste deel krijgt een echte remake. Dat betekent dat het verhaal van het origineel wordt meegenomen, maar voorzien wordt van betere graphics en gameplay die een stuk moderner is. Zo is het te hopen dat de beruchte race in de game, die in de trailer ook voorbij komt, een stuk beter te spelen is.

Nog even wachten

Het duurt nog wel even voordat je met Mafia: Definitive Edition aan de slag kunt gaan. De game verschijnt op 25 september en is dan speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dan kun je het verhaal van Tommy Angelo opnieuw beleven of voor de eerste keer ontdekken. Wil je alvast in de juiste sfeer komen? Dan kun je hier onze review van het tweede deel lezen.

Reageer op artikel:
Mafia: Definitive Edition ziet er heerlijk uit in eerste gameplaytrailer
Sluiten