Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 mei 2020

Mafia-upgrade gratis voor digitale bezitters met onthulling Mafia: Trilogy

Eigenlijk wisten we er al veel van, maar vandaag is de Mafia: Trilogy-officieel uit de doeken gedaan. De trilogie bestaat uit de remake van de eerste Mafia, terwijl de andere twee games in de serie voorzien worden van een Definitive Edition, die er voor zorgt dat alles er mooier uit ziet.

Als je wilt weten hoe Mafia II: Definitive Edition is, dan kun je hier de review lezen. En kun je gelijk ook de trilogie in huishalen, want die is vanaf vandaag te koop.

De Mafia: Trilogy is er en komt er

Het ding met de Mafia: Trilogy is alleen wel dat het geheel in delen is gehakt. Wanneer je de game nu zou kopen, dan krijg je de Defenitive Edition’s van deel twee en drie. Ook krijg je de remake van het eerste deel, maar deze verschijnt pas op 28 augustus. En dat lijkt wel het meest interessante verhaal te worden. Dat is namelijk het eerste deel, dat in 2004 uitkwam, maar dan van de grond af aan opgebouwd op de techniek (en verbeteringen daarop) van het derde deel. De onderstaande teaser geeft je alvast een voorproefje op de sfeer die de game wilt neerzetten.

Daarnaast heb je dus Mafia II en III, die als Definitive Edition uitkomen. Het tweede deel heeft daarbij het grootste likje verf gekregen. De game uit 2010 is nu in 4K te spelen, kent HDR en nog een paar andere upgrades. Het derde deel lijkt echter de minste verbetering te kennen. Maar dat is dan ook een game die deze generatie is uitgekomen, dus kun je niet veel aan verbeteren. Wat wel mooi is, is dat je als eigenaar van de digitale versie een gratis upgrade krijgt. Bezitters van het tweede deel op Steam krijgen die upgrade gratis, terwijl hetzelfde geldt voor de digitale bezitters van het derde deel op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je al in het bezit zijn van deel twee en deel drie op Steam, dan zou je via het in-game menu van die twee titels met korting kunnen upgraden naar de complete trilogie. Het is daarnaast ook mogelijk om de games los te kopen. Dus als je alleen de Mafia Remake wilt scoren op 28 augustus, dan kan dat buiten de trilogie.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Mafia-upgrade gratis voor digitale bezitters met onthulling Mafia: Trilogy
Sluiten