Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 13 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

Met deze magnetische Bluetooth speakers creëer je zelf 360-graden geluid

Bluetooth speakers komen in allerlei soorten en maten en om als bedrijf op te vallen tussen de rest moet je iets unieks te bieden hebben. De makers van de Gemini speakers bedachten dat hoewel je veel meer vrijheid hebt met een Bluetooth speaker, je nog steeds beperkt bent met betrekking tot waar je hem neerzet. Met Gemini valt ook deze beperking weg, want je kunt de speakers zo’n beetje overal vastmaken zonder beugel.

Op de meeste oppervlakken makkelijk vast te maken

De Gemini speakers zijn aan de achterkant uitgerust met magneten en kun je dus makkelijk op elk metalen oppervlak vastzetten. Maar ook als je de speaker ergens anders wil plaatsen is dit geen probleem. De speaker komt namelijk ook met kleine magnetische stickers, welke bijna overal blijven hangen. Dus zelfs als er geen metaal in de buurt is, kun je je speaker overal kwijt. Als je er meerdere hebt kun je deze combineren om in verschillende kamers muziek te draaien of een 360 graden geluidsetup te creëren.

Gemini speaker

Design kan gelikter

De speaker zelf ziet er een beetje uit als het gedeelte bij je voordeur met het sleutelgat, maar dan met een hele grote knop. Het is niet een lelijke speaker om tegenaan te kijken, maar hij zou er nog wel een beetje meer flashy uit kunnen zien. Hij komt in de kleur wit. De makers zouden er misschien over na kunnen denken meerdere uitvoeringen te maken, zodat de speaker in verschillende interieurstijlen perfect past.

Gemini Bluetooth speaker

Bluetooth speakers met true Wireless Stereo en Bluetooth 4.2

Hoewel het design dus nog een boost kan gebruiken, zit het met de technische specificaties wel weer helemaal snor. De Gemini is uitgerust met de laatste True Wireless Stereo technologie en Bluetooth 4.2. Met deze vernieuwde Bluetooth versie kun je nog sneller je muziek naar de speaker overbrengen en zou je tot 10 meter afstand de speaker nog moeten kunnen besturen. De speakers komen per paar, zodat je een linker en rechter kanaal kunt instellen voor beter luisterplezier. Daarnaast kun je ze ook gebruiken om te bellen, dankzij de ingebouwde microfoon.

Vanaf 59 dollar via Kickstarter

Om Gemini in huis te halen, kun je het Kickstarter project steunen voor minimaal 59 dollar. Hiervoor krijg je één set speakers en een oplader. Als je meteen meer Gemini’s wil bemachtigen kun je ook 89 dollar betalen voor twee sets.

Zoals we zeiden zijn er allerlei verschillende soorten Bluetooth speakers. Dit zijn er vijf die je ook absoluut even moet bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met deze magnetische Bluetooth speakers creëer je zelf 360-graden geluid
Sluiten