Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 jun 2019

De makers van Minecraft komen met Minecraft Dungeons

Minecraft is het grootste gamesucces van de afgelopen jaren qua verkochte exemplaren. Fortnite tellen we wat dat betreft even niet mee. Zelfs vandaag de dag wordt het nog enorm veel gespeeld en bedenken gamers hun eigen avonturen. Mocht je die creativiteit niet hebben? Dan kun je binnenkort aan de slag gaan met Minecraft Dungeons, die vandaag op de E3 is aangekondigd.

Minecraft Dungeons

In Minecraft Dungeons krijg je een avontuur voorgeschoteld, waarbij je als in een RPG je personage kunt verbeteren en vijanden kunt verslaan. Dat kun je in je eentje doen, maar ook samen met vrienden. Minecraft Dungeons is namelijk met vier spelers te spelen. Dat kan samen op de bank, maar ook online, wanneer je online vrienden hebt.

De game ziet er vrolijk uit en kent vele Minecraft-elementen in de vorm van de verschillende vijanden die je ook van het normale Minecraft kent. Wat dat betreft is het dus een feest van herkenning. De grote vraag is natuurlijk wel hoe groot de game precies gaat zijn en of je de game net zo oneindig als het normale Minecraft kunt gaan spelen.

Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons is dus net aangekondigd en dat betekent dat we er nog wel even op moeten wachten. De game staat gepland voor de lente van 2020. De game verschijnt dan op de pc en de Xbox One. Wil je meer lezen over games en alles wat daar mee te maken heeft? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De makers van Minecraft komen met Minecraft Dungeons
Sluiten