Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 26 sep 2018

Eindelijk: Making a Murderer Part 2 komt zeer binnenkort naar Netflix

Wij konden het ook bijna niet geloven, maar het is alweer bijna drie jaar geleden dat Making a Murderer op Netflix kwam. De documentaireserie groeide al snel uit tot een megahit, vooral op het internet. Nu is er fantastisch nieuws: vanaf 19 oktober staat Making a Murderer Part 2 op de streamingdienst.

Making a Murderer Part 2

We wisten al een tijdje dat er een vervolg zou komen op de Netflix Original. Nieuw materiaal zorgde ervoor dat de merkwaardige zaak nog allesbehalve en gesloten boek is. In het eerste seizoen kreeg je als kijker al snel het gevoel dat Steven Avery opgelicht werd door de politie van Wisconsin.

Door een eerdere nederlaag van de politie waarbij Avery ten onrechte 18 jaar in de bak zat, zou Avery het doelwit zijn geworden. Of is hij toch echt schuldig aan de moord op Theresa Halbach?

Netflix Making a Murderer Part 2

Avery wilde zich in ieder geval niet neerleggen bij de veroordeling. Een groep advocaten bleef vechten om zijn onschuld te bewijzen. De zaak liep door, ook na de gebeurtenissen die we in de originele serie te zien kregen.

Door de populariteit van de docuserie werd er online ook uitgebreid verslag gedaan van de ontwikkelingen, maar de kans is groot dat je daar weinig van hebt meegekregen.

Gelukkig hebben de makers van Making a Murderer hun camera’s niet uitgezet, en bleven ze de betrokkenen volgen. In Making a Murderer Part 2 keren we weer terug naar de rechtszaak en alle betrokkenen, en wat hen sinds de veroordeling bezig heeft gehouden. Een ding blijft namelijk duidelijk: er zit een luchtje aan de zaak. Al op 19 oktober kun je dus het gehele tweede seizoen van de serie checken, dus lang hoef je niet meer te wachten.

Reageer op artikel:
Eindelijk: Making a Murderer Part 2 komt zeer binnenkort naar Netflix
Sluiten