Man draagt Apple AirPods op bizarre manier en het internet is in shock

De eerste generatie Apple AirPods werd eind 2016 op de markt gebracht. Toen reageerde men nog honend op het design van de draadloze oordopjes. Nu, twee jaar later, zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Man met Apple AirPods shockeert internet

In de trein, bus, metro of gewoon op straat: je ziet de AirPods overal. Met het glanzend witte design valt het ook meteen op als iemand de staafjes in zijn oren heeft, al doet de concurrentie ondertussen hard zijn best om het design na te apen.

Maar goed, we kijken dus al lang niet meer op of om als we iemand AirPods zien dragen. Althans, als ze dat op een normale manier doen.

Een man in de metro in San Francisco heeft het internet namelijk in shock gebracht met een compleet nieuwe manier om AirPods te dragen. Een optie die Apple zelf nooit heeft genoemd en die wij in ieder geval nog nooit eerder hadden gezien.

Apple AirPods internet

De man werd gespot door Casey Newton, een techjournalist van The Verge. Vervolgens voorzagen duizenden Twitteraars zijn tweet van commentaar en schoot het aantal retweets en likes door het dak.

De blond geverfde stekeltjes, de zonnebril achter op het hoofd, de AirPods: het is een creatief totaalplaatje. Ach, iedereen moet vooral zijn ding doen. Vooral gezien elk oor anders is, waardoor de AirPods lang niet bij iedereen comfortabel zitten. Als dit de manier is om alsnog van Apple’s technologie te genieten, why not?

Apple heeft deze week een lading aan nieuwe gadgets en software onthuld. Waaronder een nieuwe Mac en een update voor jouw iPhone. Hier lees je er alles over.

Reageer op artikel:
Man draagt Apple AirPods op bizarre manier en het internet is in shock
Sluiten