Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 13/08/2019

Gulle man met tv op zijn hoofd laat oude televisies achter op deurmatten

De Verenigde Staten is een land met vele miljoenen inwoners. En dan kom je er soms eentje tegen die net wat anders is dan een ander. Zo is er in de Amerikaanse Staat Virginia was er dit weekend een nogal vreemd ogende individu die misschien nog wel een vreemdere daad uitvoerde. De persoon had een oude televisie op zijn hoofd en bracht oude televisies langs op de deurmatten van de burgers daar.

De televisie-man met zijn daden

Eén van de burgers maakt gebruik van een slimme deurbel en wist het vreemde figuur op beeld te leggen. Als je zou denken dat het een grap is dat hij bij één persoon heeft gedaan, dan heb je het mis. Naar verluid zijn er bijna zestig huizen getrakteerd op een cadeau van de televisie-man. Of je daar echt blij mee moet zijn, dat is nog het tweede. Vandaag de dag kun je eigenlijk niet meer zo heel erg veel met zo’n oude televisie. Tenzij je nog een oude NES op zolder hebt liggen en daarmee los wilt gaan. In de onderstaande video zie je hoe hij aan het werk ging.

Eén van de ‘slachtoffers’ benoemde de man als de Kerstman van de televisies. Een andere gedachte lijkt er niet te zijn. Of de beste man moet het gewoon puur doen voor de lol. Het is echter niet voor het eerst dat de televisieman het nieuws haalt. In 2018 werd min of meer dezelfde actie uitgehaald. Toen werden er zo’n twintig televisies achter gelaten. Er werd toen geen verdachte aangehouden, want de politie onderzoekt de zaak wel. Ondanks dat het een grappig geheel is, kun je het ook zien als een vandalisme. Je dumpt namelijk producten die je niet kunt gebruiken en eigenlijk gezien kan worden als afval.

Dat zou anders zijn wanneer je een 8K-televisie zoals deze van Samsung zou achterlaten.

Reageer op artikel:
Gulle man met tv op zijn hoofd laat oude televisies achter op deurmatten
Sluiten