Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 1 aug 2014

Man overleeft pistoolschot dankzij de Samsung Galaxy Mega

Smartphones worden steeds groter en merken brengen massaal phablets op de markt. Waarom zou je denken, maar blijkbaar is zo’n 6,3-inch phone helemaal geen slecht idee. Je kunt er namelijk niet alleen mee bellen, maar de Samsung Galaxy Mega blijkt ook een lifesaver te zijn. Op de Chinese website AppleDaily staat beschreven dat een man een pistoolschot dankzij de gigantische Galaxy Mega heeft overleefd.

Het slachtoffer kwam in een straatruzie terecht nadat een man zijn portemonnee liet vallen. Het slachtoffer dacht grappig te zijn door de portemonnee te pakken en de grap te maken dat ‘ie een biertje met het geld uit de portemonnee zou kopen. Daar was de man blijkbaar niet van gediend, pakte zijn pistool en schoot recht op de borst van het slachtoffer. Wonder boven wonder zat op die plek de Galaxy Mega waardoor de kogel geen van zijn inwendige organen wist te raken. De smartphone zag er na het ongeval zo uit.

 
Nu zijn de phones van Samsung nog van plastic, maar wat als Samsung er eindelijk voor kiest om aluminium toestellen te produceren? Dan zit je helemaal gebakken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man overleeft pistoolschot dankzij de Samsung Galaxy Mega
Sluiten