Daniel Koster
Daniel Koster 24 sep 2016

Batterij besparen doe je aan de hand van deze twintig handige tips

Zeg nou eerlijk, batterij besparen, dat wil toch iedereen? Vandaar dat wij een twintigtal tips voor je in petto hebben die je telefoon een stuk langer laten meegaan. You’re welcome.

Batterij besparen is een fluitje van een cent

Het overkomt zelfs de beste telefoon dat-ie zonder batterij komt te zitten. Dat is natuurlijk logisch. Wat wel vervelend is, is dat dit juist op de momenten gebeurt dat je écht je smartphone nodig hebt. Je verwacht net een belangrijk telefoontje of bent aan het verdwalen. Gelukkig zijn er allerlei manieren om je accuduur te rekken. Zo kun je batterij besparen en ervoor zorgen dat je nog net genoeg juice hebt om iemand te bellen of naar een locatie te navigeren. Met genoeg manieren bedoelen we in dit geval twintig manieren. Als dat niet genoeg is dan weten wij het ook niet meer. Of toch wel?

Nog een paar procent batterij, oh nee, toch niet

Zo, nu heb jij weer wat middelen tot je beschikking om je telefoon langer te laten meegaan. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Heb jij je trouwens wel eens afgevraagd hoe het kan dat je telefoon altijd uitvalt terwijl je nog een paar procent batterij overhebt? Wij wel!

Reageer op artikel:
Batterij besparen doe je aan de hand van deze twintig handige tips
Sluiten